hephaistos

1056 Budapest, Molnár u. 27.
Tel./Fax: +361.266.15.50

Cégünk kizárólag magas minőségű tapétákat, kárpit és függönyanyagokat forgalmaz a világ vezető gyártóitól.

A Cole&Son Anglia egyik legfontosabb tapéta gyártó cége. 1875-ben alakult és bizonyos tapéták a mai napig manufaktúrális eljárással készülnek. A flokkolt tapéta gyártási eljárás is a Cole&Son cég nevéhez fűződik. Rendkívül gazdag a cég archívuma, neves tervezők tapétáit is ők gyártják. Ide tartozik David Hicks, Piero Fornasetti, vagy napjaink angol design hőse, Tom Dixon.

A Designers Guild napjaink legdinamikusabb, trend meghatározó cége. Évente két alkalommal új lakástextil és tapéta kollekciót dob piacra. Papír, vinyl és flokkolt tapéták tartoznak a kollekcióba. A tapéta és textil kollekciók szőnyegekkel, díszpárnákkal, takarókkal egészülnek ki. Designers Guild Kids névre hallgat a gyermek kollekció.

Az Osborne&Little cég 1968-ban alakult és a nemzetközi tapéta és lakástextil piac meghatározó szereplője. Papír és flokkolt tapétákat gyárt.

A Casamance cég egy fiatal, lendületes Francia tapéta és lakástextil gyártó cég. Elsősorban vinyl tapétákat gyárt, amelyekhez függöny anyagok és bútorkárpitok is tartoznak.

Az Élitis újszerű, meghökkentő, többnyire textúrált felületű tapétáiról ismert. Krokodil, tehénszőr, mozaik, üveggyöngy, selyem, steppelt bőr, stb. felületeket idéző tapétákat gyárt.

A Lincrusta gipsz relief hatású, texturált felületű tapéták gyártója. Az anyag mosható, rendkívül kopásálló és tetszőleges színre festhető, újra és újra. Különösen jól alkalmazható régi épületek, kastélyok rekonstrukciójához, valamint erős használatnak kitett vendéglátó és közösségi terek, üzletek falfelületeinek burkolásához.

A Zoffany cég eredetileg történelmi tapéták gyártására specializálódott, de ugyanakkor gyárt modern enteriőrökbe illő tapétákat is. Régi épületek, kastélyok rekonstrukciójához különösen ajánljuk. Modern tapétáihoz trevíra textil kollekció párosul amellyel tűzvédelmi előírásoknak is megfelelő, harmonikus enteriőröket lehet kialakítani pl. szállodákban.

A Romo kollekciókba klasszikus és modern tapéták, függöny ill. kárpitanyagok tartoznak.

Az Omexco cég bambusz, szizál, juta, textil, tengerifű alapanyagú szövött tapétákat gyárt a legmagasabb minőségben. Szállodai alkalmazásra is kíválóan alkalmas, klasszikus, modern és keleti stílusban.

Arte: vinyl, metál és textil tapétákTOVÁBB A HEPHAISTOS WEBOLDALRA